Niro – En verden i forandring

Verden er i forandring og det en konstant forandring, sågar i alle retninger.
I dag er det ikke nok med at bare, have en website.
Det er heller ikke nok at have visitkort

Man skal langt og man skal være meget kreativ for at få en plads i den virtuelle verden.
Der skal løbes hurtigt, der skal arbejdes kreativt og det er en kontinuerlig proces der skal iværksættes.

Read more

Brooklyn #42
Brooklyn #42

Freelancerne

Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text by the name of Lorem Ipsum decided to leave for the far World of Grammar. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth. Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text by the name of Lorem Ipsum decided to leave for the far World of Grammar

Read more

6 Unægtelig grunde til, at din website skal være responsivt

Det er nok ikke overraskende, at mobil internet brug er og har været rekord høje i løbet af de sidste efterhånden, del år.
Ifølge en Morgan Stanley-rapport fra 2014 forventede man at, brugen af internet og tilgang til websites fra mobilen ville matche adgangen fra computeren inden 2014.
Selv med dette overbevisende belæg, er langt de fleste hjemmesider stadigvæk ikke mobilvenlige. Det medvirker ikke kun bøvl for brugerne, men også tab i forretningsmuligheden.
I dette indlæg vil jeg beskrive, hvorfor det er så enormt vigtigt at, din hjemmeside skal være mobilt både for din forretning men også for din marketingtiltag.

Read more

6 gode grunde til at have en website!

Et simpelt spørgsmål. Hvad er et website? Helt enkelt er det et domæne, der består af forskellige undersider. Det burde vi alle vide nu.
Men overraskende nok ved vi alle ikke, de fordele et website kan give os og vores virksomheder, og det er chokerende at se, hvor mange virksomheder der 2017 faktisk stadigvæk ikke har en hjemmeside eller online tilstedeværelse! Hvis du har en virksomhed og ikke har en website endnu, mister din virksomhed de store muligheder der findes for indtjening. En website i sig selv kan bruges til at udføre mange forskellige marketingtiltag, for at hjælpe virksomheden med at vokse. Som virksomhedsejer skal du vide, hvor dine kunder er. Men hvad nu hvis kunderne ikke kender din virksomhed? og ikke ved hvad du kan tilbyde?, og ovn i det kan de ikke nå frem til dig. Det er en af ​​de risici, du tager ved ikke at have en hjemmeside og dermed ikke have en virksomhed som er repræsenteret online. Lad os se på de fordele der er ved at have en website.

Read more

Contact

Bliv forbundet.

Kontakt os for mere information om hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, udfylde formularen og vi vender tilbage til dig med et tilbud.

Lad os snakke om din idé

Hos VIERKBH er alle idéer fortrolige. Vi er her for at rådgive dig og guide dig til din succes

Skal vi skrive dit indhold?

Vi har mange dygtige og professionelle tekstforfattere i huset som kan formulere din indhold.

RING:+45 3132 3554

Contact