Online tilstedeværelse er vigtigere end nogensinde før.

8. februar 2021
8. februar 2021 NIro

Det er godt og vel et år siden, at corona første gang blev scannet ind i vores bevidsthed.

Meget er sket siden, og der er ingen tvivl om at der vil være en masse oprydningsarbejde der skal foretages, når vi kommer ud på den anden side. Både når det kommer til den mentale sundhed, men også i forhold til konkursramte virksomheder.

Corona krisen har dog også gjort os klogere på mange ting. Rigtig mange virksomheder har været nødsaget til at tænke kreativt og alternativt, for at kunne holde skuden i vandet. Der har været en generel tendens for alle de virksomheder som er online tilstedeværende, hvad end det er webshop for produkter man kan bestille, et website for en tømrevirksomhed, eller andet.

De har formået at holde hjulene kørende og mere til, fordi de enten i forvejen går meget op i online markedsføring, eller også har de været nødsaget til at begynde på det.

De har optimeret deres hjemmesider, brugt mange ressourcer på at promovere sig på de sociale medier, og lagt alt deres energi i den del, nu hvor deres eventuelle fysiske butik var lukket.

Jeg bruger tit ordsproget ”Gør det du er god til”, og derfor anbefaler jeg også alle de virksomheder som har andre forcer end online markedsføring, at alliere sig med firmaer som specialiserer sig i lige præcis dette, så man får den fulde effekt ud af sin online tilstedeværelse.

Der er forskellige strategier alt efter om du ønsker at være synlig nu og her, har en webshop, tilbyder produkter med længere betænkningstid, eller bare ønsker at øge salget.

Hos VIERKBH, ønsker vi at række en hånd ud til små såvel som store virksomheder, som ønsker at få knækket koden omkring online tilstedeværelse. Vi er med fra A-Z i forhold til at få udarbejdet website, logo, foto og videomateriale. Ja vi har sågar modeller til rådighed, som man kan benytte sig af til de pågældende opgaver.

Verden ændrer sig hele tiden, og man er nød til ændre sig med den, for at kunne følge med.

Malte Castro

CEO / Partner hos VIERKBH

Contact

Bliv forbundet.

Kontakt os for mere information om hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, udfylde formularen og vi vender tilbage til dig med et tilbud.

Lad os snakke om din idé

Hos VIERKBH er alle idéer fortrolige. Vi er her for at rådgive dig og guide dig til din succes

Skal vi skrive dit indhold?

Vi har mange dygtige og professionelle tekstforfattere i huset som kan formulere din indhold.

RING:+45 3132 3554

Contact